MTB Ameland, het mountainbike avontuur in de prachtige natuur van het Waddengebied
MTB Ameland 2019: Inschrijven
Nog 5 weken en dan is op 9 en 10 maart 2019 de 10e editie van MTB Ameland. Vele MTB-liefhebbers hebben zich al ingeschreven voor de verschillende onderdelen van het mountainbikeweekeinde op Ameland. De Kalas MTB Race voor individuele rijders en teams en de toertocht over 15, 30, 60 of 90 km zijn al goed bezet. De combinatie van deze 2 onderdelen maakt de mountainbikebeleving op Ameland compleet. Wil jij nog meedoen? Schrijf je dan in voor 26 februari voor dit unieke mountainbike avontuur tussen Oerd en Vuurtoren!

Inschrijven

De online inschrijving voor MTB Ameland 2019, inclusief een voordelig bootticket, is geopend tot 26 februari. Wanneer jij je inschrijft voor 1 februari, profiteer je ook nog van een lager inschrijftarief!

INSCHRIJVEN
MTB Ameland 2019 nieuwsbrief: Verblijf op Boomhiemke

Verblijf op Roompot Vakantiepark Boomhiemke

Roompot Vakantiepark Boomhiemke is het absolute middelpunt van alle actie tijdens MTB Ameland. Met een verblijf op het park ben je in het MTB-weekeinde van alle gemakken voorzien.

LEES VERDER

Verblijf op Ameland

Kijk voor verblijf op Ameland tijdens het MTB Ameland weekeinde bij de aanbiedingen van de sponsors van MTB Ameland 2019. De partners hebben een gevarieerd aanbod van accommodaties voor alle deelnemers.

LEES VERDER
MTB Ameland 2019 nieuwsbrief: Combineer race en toertocht

Combineer race en toertocht

Op zaterdag deelnemen als individuele renner of als team aan de spectaculaire Kalas MTB Race en op zondag in eigen tempo mountainbiken over het hele eiland tijdens de toertocht!

LEES VERDER

Doe mee met je Team

De Kalas MTB Race voor teams is een uitgelezen mogelijkheid om met je fietsvrienden een sportieve ervaring samen te beleven. Afhankelijk van niveau, conditie en aantal kan je kiezen uit Fun- of Wedstrijdafstand.

LEES VERDER
MTB Ameland nieuwsbrief 2019: Jubileum shirt en muts

MTB Ameland jubileum fietsmuts en shirt 2019

Speciaal voor de jubileumeditie heeft Kalas een prachtige fietsmuts ontworpen voor alle deelnemers. Schrijf je in en ontvang dit prachtige aandenken op Ameland.
Het Kalas jubileumshirt kan worden besteld via het inschrijfformulier. Sta je al ingeschreven? Stuur dan een e-mail om het shirt alsnog te bestellen.

LEES VERDER

Goed voorbereid aan de start

Meedoen aan de MTB Ameland is voor iedereen een prestatie, of je nu verwent mountainbiker bent of gewoon met vrienden een mooie MTB tocht wilt maken. In deze blogpost geeft Kalas Sportswear jullie 6 handige tips- en tricks om goed voorbereid van start te staan.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Sporteiland organiseert de volgende evenementen in 2019:

Volg MTB Ameland op Twitter
Volg MTB Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email MTB Ameland
Sponsors
Roompot logo
Kalas logoUnive logoKoudijs Ameland logo
Wagenborg Passagiersdiensten logoEilandverhuur logoVan Heeckeren Hotel logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden