Lees alle informatie over de Cross Duathlon Ameland 2019 in de nieuwsbrief
Cross Duathlon Ameland 2019: Nieuwsbrief januari 2019 voor deelnemers

Veel succes met de laatste voorbereidingen

Op zaterdag 26 januari is de 3e editie van Cross Duathlon Ameland. Hierbij ontvang je de laatste informatie met wetenswaardigheden over o.a. het programma, de startnummerindeling, het parcours en belangrijke locaties. Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot ziens op Ameland!

Programma

We starten om 12.30 uur met de jeugd en junioren. Daarna starten om 13:25 uur de individuele duathleten en de teams voor de lange afstand (8-27-4). De korte afstand (4-13,5-4) start 5 minuten later.

BEKIJK HET PROGRAMMA

Boottickets

Deelnemers die zich voor 21 januari hebben ingeschreven ontvangen in de week voor de wedstrijd per post een bootticket voor personen- en MTB vervoer. Informatie over de actuele boottijden en parkeren in Holwerd staat beschreven op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

LEES VERDER

Deelnemerspakketten

De deelnemerspakketten kunnen op zaterdag 26 januari vanaf 11.00 uur worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat bij Vakantiepark Klein Vaarwater. In het pakket vind je het startnummer, bike-tag en stuurbordje.

LEES VERDER

Startnummerindeling

Kijk voor de startnummerindeling op de website van Cross Duathlon Ameland. De nummering in de wisselzone is gekoppeld aan je startnummer.

LEES VERDER

Parcours

We hebben dit jaar een mooie, nieuwe locatie voor de crossduathlon. Hierdoor is het parcours ook veranderd. Het is wederom een gevarieerd parcours door het bos en de duinen en uiteraard over het strand.

BEKIJK HET PARCOURS

Hoofdlocatie en wisselzone

De hoofdlocatie met het wedstrijdsecretariaat bevindt zich dit jaar bij Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren. De wisselzone en start/finish liggen op ca 500 m. hiervandaan op het kampeerterrein.

LEES VERDER

Vakantiepark Klein Vaarwater

Ben je nog op zoek naar accommodatie voor een verblijf op Ameland tijdens de crossduathlon? Samen met onze hoofdsponsor hebben we een aantrekkelijk arrangement samengesteld. Zo kun je genieten van een heerlijk sportweekeinde.

LEES VERDER

Pastabuffet

Ook organiseren we op zaterdag 26 januari, na afloop van de cross duathlon een 3-gangen pastabuffet bij Vakantiepark Klein Vaarwater. Wil je hier nog gebruik van maken stuur dan een mail naar info@crossduathlonameland.nl.

LEES VERDER
Volg Cross Duathlon Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email Cross Duathlon Ameland
Sponsors
Paasduin logoWagenborg logoBouwbedrijf Mosterman logo
Vakantiepark Klein Vaarwater logoUnive logoVan Heekeren logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, Tri-Ambla, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Cross Duathlon Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden