XTERRA NETHERLANDS newsletter 2019: Information for participants

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019

DEELNEMERSINFORMATIE

Beste deelnemers XTERRA NETHERLANDS EN XTERRA NETHERLANDS JUNIOR.

Wij heten jullie van harte welkom op Ameland in het weekeinde van 14 en 15 september. De eerste editie van het XTERRA-circuit op de bijzondere locatie in het Waddengebied dat in 2009 werd opgenomen op de lijst van werelderfgoederen van de UNESCO. Ameland is de laatste wedstrijd van de XTERRA EUROPEAN TOUR en van de BENELUX CHALLENGE. Dit belooft mooie sportbeleving in de onderlinge strijd van de atleten in de verschillende race series maar ook in de strijd met de unieke eilander elementen.

Op de website vind je de specifieke wedstrijdinformatie XTERRA NETHERLANDS. Lees dit goed door om voorbereid aan de start te staan. Alles over startseries, locaties en spelregels.

Wij wensen jullie alvast veel succes en een goede reis naar Ameland.

LEES VERDER

RABOBANK XTERRA NETHERLANDS JUNIOR

De wedstrijdinformatie voor XTERRA NETHERLANDS JUNIOR die start op zondag 15 september, hebben we samengevat op de junior pagina op de website. Het tijdschema en baanindeling van het zwemmen is hier ook weergegeven. De jeugd start in het zwembad van Klein Vaarwater, ca 750 meter van de finish lokatie.

LEES VERDER

START- EN INCHECKTIJDEN

In het programma overzicht staan de precieze starttijden aangegeven. Ook de tijden dat de wisselzones T1 en T2 voor de verschillende startseries open zijn, is hier aangegeven. Zorg dat je tijdig aanwezig bent voor de wedstrijdbriefing en start.

OPHALEN DEELNAMEPAKKET

Alle deelnemers kunnen hun deelnamepakket met stuurnummer, loopnummer, badmuts, helmsticker, polsbandje, "transition bag" en transponder voor tijdregistratie ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Kijk in het programma voor de openingstijden van het wedstrijdsecretariaat.

LEES VERDER

OAKLEY FIETSHELM

XTERRA BENELUX presented by Oakley. De deelnemer en deelneemster met de snelste fietstijd (FULL Distance) winnen een prachtige Oakley fietshelm.

TRANSITION BAGS

Alle deelnemers zijn verplicht om al hun spullen na het zwemmen in de daarvoor bestemde tas, voorzien van nummer, te deponeren in wisselzône T1. De tassen worden door de organisatie naar T2 gebracht. Spullen die niet zijn "ingepakt" worden uit de wisselzone verwijderd.

LEES VERDER

TIJDREGISTRATIE

De tijdregistratie wordt verzorgd Racetimer/Chronotrack. De transponder voor registratie vind je in het deelnamepakket. Meld je aan op ATHLINKS.com voor het live volgen van je tijden en deel dit met je vrienden en supporters. Download de ATHLINKS-app op je smartphone via Google Play of Apple App Store. Alle uitslagen worden gepubliceerd op de website zo gauw deze beschikbaar zijn.

LEES VERDER

DEELNEMERSLIJSTEN

De startnummerindeling van de verschillende startseries is bekend en is op de XTERRA NETHERLANDS site te vinden. Lees wat jouw nummer is, ook voor het afhalen van je deelnamepakket.

LEES VERDER

PARCOURS

Het fietsparcours is aangegeven met blauwe pijlen en het loopparcours met rode pijlen. Op de belangrijke splitsingen en/of kruisingen staan grote XTERRA-aanduiding borden. Bekijk het parcours via de race informatie op de website: FULL, SPRINT, JUNIOR.

LEES VERDER

BOOTTICKET EN BOOTTIJDEN

Het toegestuurde bootticket is voor personen-en fietsvervoer op de veerboot naar en van Ameland. Op zaterdag 14 september gaat de eerste boot vanaf Holwerd om 7:15 uur. Aankomst op Ameland is dan rond 8:15 uur. Kijk voor alle ander boottijden in het XTERRA-weekeinde op de website of de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

LEES VERDER

RESPECTEER DE NATUUR

XTERRA NETHERLANDS vindt plaats in de prachtige en unieke natuur van het waddengebied. De goede samenwerking met de terreinbeheerders op het eiland maakt dit mogelijk. Ga hier met respect mee om te gaan en gooi je afval nooit zomaar weg tijdens de wedstrijd!

PASTABUFFET EN FINISH-MAALTIJD

De Amelander Finish maaltijd is inclusief voor de individuele deelnemers van XTERRA NETHERLANDS FULL. Het polsbandje is tevens het diner-ticket. Op vrijdagavond is er een pastabuffet bij Westcord Hotel Noordsee. De deelnemers die dit hebben gereserveerd ontvangen hierover nog bericht.

FINISHFEEST EN AFTERPARTY

Na de finish is het tijd voor feest met alle deelnemers en vrijwilligers op het finishterrein. Een heerlijke finishmaaltijd vanaf 15:30 tot 20:00 onder het genot van een drankje en chille beats van DJ Tijn. De huldigingen zijn hier ook gepland. Later op de avond is het feest in het centrum van Nes op het terras van Van Heeckeren Grand Café en Nes Café.

LEES VERDER

HARTELIJK DANK

Onze dank gaat alvast uit naar alle vrijwilligers, alle partners, alle samenwerkende instanties en de sponsors die XTERRA NETHERLANDS, Cross Triathlon Ameland mogelijk maken!

LEES VERDER
Volg XTERRA NETHERLANDS op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email XTERRA NETHERLANDS
Sponsors en partners
XTERRA NETHERLANDS newsletter 2019: Sponsors & Partners

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor één van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

XTERRA NETHERLANDS is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden