MTB Ameland samen met Cross Duathlon Ameland bij Vakantiepark Klein Vaarwater
MTB Ameland 2020: Nieuwsbrief november 2019

MTB Ameland samen met Cross Duathlon Ameland bij Vakantiepark Klein Vaarwater

Schrijf je in voor MTB Ameland 2020 op zaterdag 7 en zondag 8 maart. Dit jaar weer een mooi programma met de Kalas MTB Race op de zaterdag en de MTB Ameland Toertocht op zondag. De Cross Duathlon Ameland is dit jaar toegevoegd aan het programma op zaterdag. De nieuwe hoofdlocatie voor de komende jaren is Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren.

Inschrijven

De inschrijving voor MTB Ameland 2020 is geopend. Tot 1 december kan je gebruik maken van het voordelige inschrijftarief. Meld je aan voor het afwisselende programma op zaterdag en/of zondag. Voor de 11e editie heb je keuze uit verschillende onderdelen met afstanden voor iedere MTB'er of MTB team. Kijk goed naar de verschillende onderdelen en maak jouw keuze voor 7 en/of 8 maart.

INSCHRIJVEN
MTB Ameland 2020: Zicht op Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren

Vakantiepark Klein Vaarwater is de nieuwe locatie op Ameland van het evenement zowel op zaterdag als op de zondag. Cross Duathlon Ameland, Kalas MTB Race en de toertocht starten vanaf het Vakantiepark. Klein Vaarwater biedt aantrekkelijke arrangementen met maar liefst 20% korting voor een verblijf tijdens het MTB Ameland.

LEES VERDER

Sier aan zee in Hollum

Sier aan Zee is de startlocatie en verzorgingspost in Hollum tijdens de toertocht op zondag 8 maart. Wij zijn erg blij met deze prachtige locatie "onder de vuurtoren" waar de deelnemers met verblijf aan de westkant van het eiland makkelijk kunnen starten en finishen voor hun toertocht.

LEES VERDER
MTB Ameland 2020: MTB'ers strijden in de duinen

Kalas MTB Ameland Race

Daag je fietsvrienden uit voor een mooi duel of nodig ze juist uit voor een teamprestatie in de aflossingsrace tijdens MTB Ameland 2020 op de zaterdag. Deelname aan de MTB Ameland Race kan zowel individueel als in teamverband waarbij gekozen kan worden voor wedstrijd- als voor de fun race.

LEES VERDER

Kalas naamsponsor MTB Race Ameland

Kalas is wederom naamsponsor van de MTB Race Ameland! Kalas, de maker van de outfit van Mathieu van der Poel, zet de passie voor sport om in de een topcollectie custom sportkleding.

LEES VERDER

Cross Duathlon Ameland op 7 maart

De offroad Run-Bike-Run op Ameland vindt dit jaar voor het eerst in hetzelfde weekeinde plaats als MTB Ameland. De start en finish is ook bij Klein Vaarwater. (Multi) Sporters kunnen zo beide evenementen goed combinerenen.

LEES VERDER

Bootticket

Deelname is ook dit jaar inclusief één bootticket voor personen- en fietsvervoer. Heb je een adres op Ameland, dan krijg je korting. Bij de teamopgave kan je eventueel extra boottickets bestellen. Doen de teamleden ook op zondag mee tijdens de toertocht, dan is dit niet nodig.

LEES VERDER

Verblijf op Ameland

Zoekt je een aantrekkelijk verblijf tijdens de MTB Ameland? Bij onze sponsors kan je als deelnemer terecht voor passend verblijf op Ameland tijdens het weekeinde van 7 en 8 maart.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Meer evenementen op Ameland in 2020 georganiseerd door Sporteiland:

Volg MTB Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email MTB Ameland
Sponsors
Vakantiepark Klein Vaarwater logo
Kalas logoUnive logoEilandVerhuur logo
Van Heeckeren Hotels logoWagenborg logoSourcy logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden