16 jaar avontuur bij de Ameland Adventurerun
Ameland Adventurerun 2019: Inschrijven

Schrijf je nu voordelig in voor de 16e Ameland Adventurerun

Op 14 december is de 16e editie van de Adventurerun op Ameland: het avontuurlijke loopevenement tussen Wad en Noordzee tijdens de advent-periode. Trotseer de winterse elementen en ervaar de adembenemende natuur van dit unieke Waddeneiland op de verschillende afstanden. Dit jaar met On-Running de nieuwe naamsponsor en War Child als het goede doel dat we ondersteunen.

Inschrijven voor 1 juli

De inschrijving voor de 16e Adventurerun is in april geopend. Inmiddels hebben zich alweer vele enthousiaste lopers aangemeld voor de 5, 10 of 21 km en de 1 en 2 km Kidsrun. Schrijf je voor 1 juli in voor jouw afstand en maak gebruik van het aantrekkelijke Early Bird-tarief.

INSCHRIJVEN

Hartelijk dank voor jullie reacties

Afgelopen jaar hebben wij heel veel reacties mogen ontvangen naar aanleiding van onze enquête. Hartelijk dank voor deze waardevolle informatie en fijn om zoveel complimenten te mogen ontvangen. De winnaars van de verloting onder de deelnemers zijn ondertussen ingeschreven voor de 16e editie.

Uitdagend parcours

De uitdagende routes van de verschillende afstanden zijn dit jaar gelijk aan die in 2018. Wij hebben, gezien de lovende kritieken het afgelopen jaar, geen veranderingen aangebracht in het parcours. Nieuwe bestrating in Nes, aanpassing van fietspaden en de onvoorspelbaarheid van het strand zal de verrassing zijn op 14 december.

BEKIJK PARCOURS
Ameland Adventurerun 2019 supports War Child

Ren voor kinderen in oorlog

War Child werkt met sport aan de veerkracht van kinderen die dagelijks worstelen met de gevolgen van oorlog en geweld. Sporteiland gelooft in deze kracht en steunt daarom War Child. Ameland Adventurerun daagt jou uit om gesponsord mee te doen. Ook kun je een eenmalige donatie doen via het inschrijfformulier.

LEES VERDER
Ameland Adventurerun 2019: On-Running naamsponsor

Run on Clouds

Sporteiland presenteert met trots On-running als nieuwe naamsponsor van de Ameland Adventurerun. On is dé running partner met de loopschoen met revolutionaire road en off-road technologie. Ameland Adventurerun powered by On!

LEES VERDER
Ameland Adventurerun 2019: Arrangement

VVV Ameland

Doe je mee aan de uitdagende Adventurerun en ben je op zoek naar een verblijf? Kijk dan op de website van VVV Ameland. Hier vind je diverse mogelijkheden zoals vakantiewoningen, appartementen, hotels, B&B, groepsverblijven en campings. Of kies voor het speciale Sport en Supportarrangement.

LEES VERDER

Korting bij Eilandverhuur

Ben jij op zoek naar een prettig verblijf op Ameland tijdens de evenementen van Sporteiland? Hoofdsponsor Eilandverhuur heeft de mooiste vakantieverblijven voor jou op een rij en geeft je € 25 korting op jouw verblijf op Ameland.

LEES VERDER

Van Heeckeren Arrangement

Van Heeckeren Hotel Ameland is de arrangementspartner van Sporteiland bij de verschillende evenementen. Het hotel bevindt zich in het centrum van Nes, op loopafstand van start en finish van de Adventurerun. Boek nu je verblijf in het leukste boetiek hotel op Ameland.

LEES VERDER
Ameland Adventurerun 2019: Shirts

Adventurerun 2019 Shirt

Wil jij op 14 december lopen in het fraaie herinneringsshirt van de Adventurerun 2019? Je kan dit long sleeve shirt bestellen via het inschrijfformulier. Ben je al ingeschreven? Stuur dan een mail naar info@adventurerun.nl. Het shirt wordt vooraf toegestuurd.

LEES VERDER

Evenementen Sporteiland

Naast de Ameland Adventurerun organiseert Sporteiland nog vier aansprekende sportevenementen op Ameland: Tussen Slik en Zand, Cross Duathlon Ameland en MTB Ameland. Het hardlopen ook eens afwisselen met zwemmen en fietsen? Op 14/15 september is de XTERRA NETHERLANDS, de grote internationale crosstriathlon op Ameland.

Volg Ameland Adventurerun op Twitter
Volg Ameland Adventurerun op Facebook
Email Ameland Adventurerun
Sponsors
On Running logo
Running Center logoUnive logoEilandVerhuur logo
Van Heeckeren Hotels logoWagenborg logoKoudijs Makelaardij Ameland logo
Sportvoeding webshop logoRabobank logoVVV Ameland logo

Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je uitschrijven of je emailadres aanpassen middels de onderstaande links.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden