Ameland Adventurerun 2019 nieuwsbrief: Bekijk het programma

De 16e editie van de Ameland Adventurerun op zaterdag 14 december! Welkom bij deze feestelijke editie van de avontuurlijke loop tussen Wad en Noordzee midden in de advent periode. Hierbij sturen we jou als deelnemer de laatste informatie rondom het loopevenement dat bekend staat om zijn aantrekkelijke sportbeleving voor alle leeftijden en niveaus.
Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot volgende week aan de start op Ameland.

Programma

Bekijk het complete programma van de het Adventurerun-weekeinde op de website. Alleen de tijd van de prijsuitreiking 5 & 10 km (14:30 uur) is enigszins aangepast in vergelijking met voorgaande jaren.

LEES VERDER

Revitalisering en parcours centrum Nes

In de dorpskern van Nes zijn ook deze winter nog activiteiten m.b.t. vernieuwing en reconstructie van de openbare ruimte. Een kleine wijziging in de routes is hiervan het gevolg: Molenweg-Noorderweg-Paasduinweg bij binnenkomst Nes 5,10 en 21 km. Het Kidsrun-parcours is hierdoor ook enigszins verlegd.

LEES VERDER

VVV Ameland

Doe jij op zaterdag 14 december mee met de Adventurerun, neem dan je vrienden én familie mee voor een gezellig weekend Ameland! Je overnachting boek je eenvoudig via vvvameland.nl of boek het speciale Sport- en Supportarrangement!

LEES VERDER

Ren voor kinderen in oorlog

War Child werkt met sport aan de veerkracht van kinderen die dagelijks worstelen met de gevolgen van oorlog en geweld. Sporteiland gelooft in deze kracht en steunt daarom War Child. Ameland Adventurerun daagt jou uit om gesponsord mee te doen.

LEES VERDER

Het kerkplein voor hardloopkoopjes

Het kerkplein is op 14 december de plek voor running gear, huldigingen, gezelligheid en het finishfeestje. Hoofdsponsors Running Center Leeuwarden en On zijn hier ook te vinden met aantrekkelijke hardloop-koopjes en ongelooflijk scherp geprijsde run-on-cloud-schoenen.
Kom langs en pak de kans op de perfecte schoen.

LEES VERDER

Medaille en buff

Alle deelnemers ontvangen meteen na de finish een fraaie Adventurerun 2019 medaille. Met de coupon aan het startnummer kan een mooie herinnering, de Ameland Adventurerun buff worden opgehaald bij de stand achter de finish bij de toren.

LEES VERDER
Ameland Adventurerun nieuwsbrief 2019: Nationale toplopers present op Ameland

Nationale toplopers present op Ameland

De Ameland Adventurerun kent zaterdag 14 december een ongekend sterk deelnemersveld. Er reizen in het weekeinde van 13-15 december een flink aantal nationale toplopers af naar Ameland om hun krachten te meten op de uitdagende Halve Marathon.

LEES VERDER

Wedstrijdinformatie

Informatie over de routing in Nes, wedstrijdsecretariaat, verzorging onderweg, startvakken, tijdslimieten en nog veel meer wetenswaardigheden rondom de Adventurerun 2019 kan je vinden op de website.
Lees dit voorafgaand aan je vertrek naar Ameland en/ of bij vragen over jouw deelname.

LEES VERDER

Deelnemers

Kijk voor de indeling van de startnummers van de verschillende startseries op de Ameland Adventurerun website. Het startveld van onze hoofdafstand, de halve marathon, kent met name door inspanningen van topveld coördinator, Erik Negerman, dit jaar een ongekend sterk deelnemersveld.

LEES VERDER
Ameland Adventurerun nieuwsbrief 2019: Respecteer de Natuur

Respecteer de Natuur

Tijdens de Adventurerun loop je in de prachtige en unieke natuur van het waddengebied. De goede samenwerking met de verschillende terreinbeheerders op het eiland maakt dit mogelijk. Ons verzoek is om hier met respect mee om te gaan.
Gooi je afval niet zomaar weg!

LEES VERDER

Shirts en startnummers

Afgelopen week zijn de bestelde shirts en de deelnamepakketten met startnummer en bootkaartje verstuurd naar de deelnemers die t/m 23 november hadden ingeschreven. Heb je nog niets ontvangen of mis je bepaalde zaken? Neem dan contact op met de organisatie.

LEES VERDER

Extra boten

De eerste boot op zaterdag 14 december naar Ameland gaat dit jaar weer om 8.30 uur. Om de grote drukte op de 9.30 uur boot te vermijden is dit een mooi alternatief. Ook in de avond gaat er een extra boot om 20.00 uur naar Holwerd . De extra boten geven je een prachtige mogelijkheid om de hele dag volop te genieten van alle activiteiten op het eiland.

LEES VERDER

Parkeren in Holwerd

Het is mogelijk dat het parkeerterrein P1 op de pier in Holwerd vol zal zijn gedurende de ochtend van 15 december. Dit wordt vroegtijdig aangegeven op de route naar de boot (rood kruis P1). Parkeren is dan mogelijk bij Holwerd Ameland Carpark. Vervoer vanaf Carpark naar de boot is geregeld.

LEES VERDER

Pasta en party

Wij willen het toeschouwers, supporters, deelnemers en vrijwilligers weer helemaal naar de zin maken zowel op als om het parcours tijdens de 16e Ameland Adventurerun. In samenwerking met onze sponsoren organiseren we op gebied van eten en vermaak een aantal feestelijke activiteiten.

LEES VERDER

Live muziek bij Adventurerun Finish Feestje

Op het Kerkplein vieren wij voor en na afloop van de prijsuitreikingen het Adventurerun Finish Feestje. Een DJ, sfeervolle muziek, oliebollen, glühwein, warme chocolademelk en een grote Smoker BBQ voor heerlijke gerechten zijn de ingrediënten voor het nagenieten van de 16e Adventurerun. De laatste boot gaat om 20 uur!!

LEES VERDER
Volg Ameland Adventurerun op Facebook
YouTube
Email Ameland Adventurerun
Sponsors
Ameland Adventurerun nieuwsbrief 2019: Sponsors

Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je uitschrijven of je emailadres aanpassen middels de onderstaande links.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

Ameland Adventurerun is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden