MTB Ameland nieuwsbrief voor deelnemers feb 2020

Over ruim een week, op 7 en 8 maart, is de 11e editie van MTB Ameland. Dit jaar is MTB Ameland op de zaterdag gecombineerd met Cross Duathlon Ameland. We starten op zaterdag met de Run-Bike-Run en daarna de Kalas MTB Race met een parcours vanaf het kampeerterrein van Klein Vaarwater in Buren. Voor de Toertocht 15, 35, 65 of 95 km kan je starten in Buren bij Klein Vaarwater of bij Sier aan Zee in Hollum.
Wij hebben er zin in! Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot ziens op Ameland!

Programma en locaties 7 en 8 maart

Het programma van MTB Ameland is grotendeels ongewijzigd in vergelijking met de afgelopen jaren. De evenementlocaties, parcours MTB Race en delen van de routes op Ameland zijn in 2020 gewijzigd. Ook is voorafgaand aan de Kalas MTB Race op zaterdag de Cross Duathlon Ameland.

LEES VERDER

Deelnamepakket

De deelnamepakketten met o.a. stuurnummer, voucher voor Kalas fietssokken en bootticket zijn op 27 februari verstuurd naar de deelnemers die zich voor 26 februari hebben ingeschreven. Deelnemers met een adres op Ameland en buitenlandse deelnemers kunnen hun deelnamepakket op Ameland ophalen.

LEES VERDER
MTB Ameland nieuwsbrief feb 2020: Ruim alles op!

Ruim alles op!

Respecteer de natuur en laat geen afval achter. Speciaal voor het evenement stellen de verschillende terreinbeheerders de natuurgebieden open voor de unieke routes van MTB Ameland. Wij willen dit voor nu en voor de toekomst graag zo houden. Wij vragen jullie medewerking!

LEES VERDER

Startnummerindeling

Kijk hier voor de startnummerindeling van de Kalas MTB Race. Let op de extra informatie voor de teams. De toegewezen stuurnummers voor de toertocht op zondag kan je hier ook bekijken.

LEES VERDER
MTB Ameland nieuwsbrief feb 2020: Kalas MTB Race

Kalas MTB Race

Op zaterdag om 14.30 uur is de eerste start van de Kalas MTB Race. De wedstrijdrijders, individueel en teams, rijden 4 rondes van 8 km. Om 14.35 starten de Fun-rijders (indvidueel en teams) voor hun wedstrijd over 3 rondes. Het parcours sluit om 17 uur.

LEES VERDER

Kalas fietssokken

Alle deelnemers kunnen met de voucher uit het deelnamepakket bij de Kalas-stand in het hoofdgebouw van Klein Vaarwater een paar mooie fietssokken ophalen tijdens het evenement. Ruime keuze wat betreft maatvoering en kleur.

LEES VERDER

Routes toertocht

Alle deelnemers van de toertocht 15/35/65/95 km krijgen dit jaar weer een routekaartje voor onderweg (JPG). Naast de pijlen en splitsingsborden op de route is dit een handig documentje om de route te kunnen volgen. Het routekaartje wordt uitgedeeld bij de start of kan worden afgehaald bij het secretariaat.

LEES VERDER

Kalas en Fietsverhuur Metz

Tijdens MTB Ameland 2020 zijn Kalas en Fietsverhuur Metz aanwezig met een promotiestand in het hoofdgebouw van Klein Vaarwater. Het complete Ameland tenue is beschikbaar en de retail- en custom collectie van Kalas zal worden gepresenteerd.

LEES VERDER

Vervoer en verblijf

Informatie over boottijden, parkeren in Holwerd en de watertaxi staat op de site en is via de Wagenborg Passagiersdiensten website te raadplegen. Aantrekkelijke verblijfsmogelijkheden vind je natuurlijk bij onze evenementsponsoren.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Meer evenementen op Ameland in 2020 georganiseerd door Sporteiland:

Volg MTB Ameland
Volg MTB Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email MTB Ameland
Sponsors
Kalas logoVakantiepark Klein Vaarwater logo
Van Heeckeren Hotels logoUnive logoSourcy logoEilandVerhuur logo
Wagenborg logoPaasduin logoSourcy logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2020 | Alle rechten voorbehouden