Lees alle informatie over MTB Ameland 2019 met de Kalas MTB Race en de toertocht over 15, 30, 60 en 90 km
MTB Ameland 2019: Deelnemersinformatie
Over ruim een week, op 9 en 10 maart, is de 10e editie van MTB Ameland. We starten op zaterdag met de Kalas MTB Race. Een race met een selectief en uitdagend parcours ten noorden van Boomhiemke. Op zondag is de toertocht tussen Oerd en vuurtoren over 15, 30, 60 of 90 km. Je kan hiervoor starten in Hollum of in Nes. Wij zijn er (bijna) klaar voor en wensen iedereen alvast een goede voorbereiding en een uitdagend MTB-weekeinde op Ameland.

Deelnemersinformatie

Lees de deelnemersinformatie om je goed voor te bereiden op MTB Ameland.

LEES VERDER

Deelnamepakket

De deelnamepakketten met o.a. stuurnummer, voucher voor jubileummuts en bootticket worden op 28 februari verstuurd naar de deelnemers met een adres buiten Ameland die zich voor 26 februari hebben ingeschreven.

LEES VERDER

Ruim alles op!

Respecteer de natuur en laat geen afval achter. Speciaal voor het evenement stellen de verschillende terreinbeheerders de natuurgebieden open voor de unieke routes van MTB Ameland. Wij willen dit voor nu en voor de toekomst graag zo houden. Wij vragen jullie medewerking!

LEES VERDER
MTB Ameland 2019: Startnummerindeling

Startnummerindeling

Kijk hier voor de startnummerindeling van de Kalas MTB Race. Let op de extra informatie voor de teams. De toegewezen stuurnummers voor de toertocht op zondag kan je hier ook bekijken.

LEES VERDER

Kalas MTB Race

Op zaterdag om 13.00 uur is de eerste start van de Kalas MTB Race met de junioren en jeugd. Daarna starten om 14.00 uur de wedstrijdrijders met hun race over 4 rondes. Als laatste om 14.05 uur starten de ‘fun’ rijders die 3 rondes afleggen.

LEES VERDER

Winactie!

Doe mee aan onze exclusieve winactie! Maak kans op een gesigneerd fietsshirt van Mathieu van der Poel en een deelnemerskaart voor 2020!

LEES VERDER
MTB Ameland nieuwsbrief 2019: Peleton in de duinen van Ameland

Routes toertocht

Alle deelnemers van de toertocht krijgen dit jaar weer een routekaartje voor onderweg. Naast de pijlen is dit een handig documentje om de route te kunnen volgen op Ameland. Het routekaartje wordt uitgedeeld bij de start of kan worden afgehaald bij het secretariaat.

LEES VERDER

Vervoer en verblijf

Informatie over boottijden, parkeren in Holwerd en de watertaxi staat op de site en is via de website van Wagenborg Passagiersdiensten te raadplegen. Aantrekkelijke verblijfsmogelijkheden vind je natuurlijk bij onze evenementsponsoren.

LEES VERDER
MTB Ameland nnieuwsbrief 2019: Jubileum shirt en muts

MTB Ameland jubileumshirt 2019

Voor de 10e editie van MTB Ameland heeft Kalas Sportswear een prachtig jubileumshirt ontworpen. Heb je deze besteld? Dan kun je het shirt ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Sta je al ingeschreven maar wil je alsnog een shirt of broek bestellen? Stuur dan een e-mail.

Jubileummuts

Tien jaar MTB Ameland vieren we met een prachtige Kalas MTB Ameland Jubileummuts voor alle deelnemers. Elke deelnemer krijgt in het deelnamepakket een voucher. Deze kan tijdens MTB Ameland worden ingeleverd bij de Kalas stand. Op zaterdag in Hollum en op zondag in Nes.

LEES VERDER
Volg MTB Ameland op Twitter
Volg MTB Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email MTB Ameland
Sponsors
Roompot logo
Kalas logoUnive logoEilandVerhuur logo
Van Heeckeren Hotels logoWagenborg logoKoudijs Makelaardij Ameland logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden