XTERRA NETHERLANDS, geniet van het uitdagende landschap in de adembenemende natuur op sporteiland Ameland, Unesco Werelderfgoed Waddenzee!
XTERRA NETHERLANDS nieuwsbrief 2019: Schrijf je in voor XTERRA NETHERLANDS

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2019

Vanaf 2019 is de Cross Triathlon op Ameland onderdeel van het wereldwijde XTERRA-circuit. De crosstriathlon op 14 en 15 september 2019 biedt een uitdagend parcours voor wedstrijdatleten, teams, recreatieve sporters en junioren. Zwemmen in de Waddenzee, mountainbiken en lopen door bos, duinen en over het verraderlijke strand en de onvergetelijke finish op het XTERRA-podium. Schrijf je in en plaatst je voor het WK op Maui (Hawaii)!

XTERRA BENELUX CHALLENGE

Schrijf je in voor de XTERRA BENELUX CHALLENGE en doe mee aan drie XTERRA-races: 8 juni in Namen, 1 september in Rosport en op 14 september de finale op Ameland. De challenge geeft je de extra mogelijkheid om een ‘slot’ te verdienen voor het XTERRA Wereld Kampioenschap op Maui in oktober 2020. De prijsuitreiking vindt plaatst tijdens XTERRA NETHERLANDS op 14 september 2019.

LEES VERDER
XTERRA NETHERLANDS supports War Child

ZWEM, FIETS, REN VOOR KINDEREN IN OORLOG

Zwem, fiets en ren! Jij deinst niet terug voor een pittige uitdaging en hebt een hart voor kinderen. Dan is onze XTERRA NETHERLANDS Triatlon voor War Child echt iets voor jou! Kom in actie en doe mee. Haal zoveel mogelijk geld op om kinderen in oorlog te helpen. Ga jij de uitdaging aan?

LEES VERDER

SCHRIJF JE IN MET KORTING

Tot en met 31 maart heb je de mogelijkheid om met voordeel in te schrijven voor XTERRA NETHERLANDS 2019. Plan op tijd de deelname aan jouw onderdeel op 14 of 15 september en maak gebruik van de korting voor vroege inschrijvers.

LEES VERDER

XTERRA TERUG IN NEDERLAND

Na een afwezigheid van 15 jaar keert XTERRA terug in Nederland. Het wereldwijde crosstriathlon-circuit strijkt neer op sporteiland Ameland, Unesco Werelderfgoed Waddenzee. XTERRA NETHERLANDS is een prachtige bekroning op het werk van de organisatie en de inzet van vele vrijwilligers op het eiland. Daarnaast zal het een impuls geven aan de crosssport in Nederland.

LEES VERDER
XTERRA NETHERLANDS Newsletter 2019: Programme

PROGRAMMA

XTERRA NETHERLANDS FULL RACE (volledige afstand; 1500-37-12) is het hoofdnummer tijdens de crosstriathlon op Ameland. De Pro-Elite atleten strijden om de eer en het prijzengeld. De Amateurs (Age group-atleten) kunnen zich kwalificeren voor het WK door het winnen van de zogenaamde ‘slots’. Op het programma staan ook de XTERRA RELAY, XTERRA SPRINT, XTERRA SPRINT RELAY en niet te vergeten de XTERRA JUNIOR.

LEES VERDER

XTERRA JUNIOR OP ZONDAGOCHTEND

In tegenstelling tot voorgaande jaren start het programma van de junioren dit jaar op zondag in de ochtend. De startseries zijn hetzelfde gebleven: XTERRA JUNIOR S voor jeugd van 12 t/m 15 jaar en XTERRA JUNIOR XS voor 8 t/m 11 jaar. Het geboortejaar is bepalend voor de indeling.

LEES VERDER
XTERRA NETHERLANDS Newsletter 2019: Verblijf op Ameland

RUNNING ON CLOUDS NIEUWE HOOFDSPONSOR XTERRA NL

On Running is de nieuwe hoofdsponsor van XTERRA NETHERLANDS. ON is dé running partner met de trail-schoen met revolutionaire off-road technologie. XTERRA-wereldkampioene 2018 Lesley Paterson is mede door ON terug aan de top!

LEES VERDER

VERBLIJF OP AMELAND

Ben je op zoek naar accommodatie op Ameland tijdens het XTERRA NETHERLANDS-weekend? Onze sponsors en partners kunnen je zeker verder helpen en hebben verschillende arrangementen beschikbaar.

LEES VERDER
XTERRA NETHERLANDS Newsletter 2019: VVV Ameland

VVV AMELAND ARRANGEMENTEN

Doe je mee aan XTERRA NETHERLANDS en ben je op zoek naar een verblijf kijk dan op onze site. Hier vind je diverse mogelijkheden zoals vakantiewoningen, appartementen, hotels, B&B, groepsverblijven en campings. Of kies voor het speciale Sport en Supportarrangement.

LEES VERDER

DATA EVENEMENTEN SPORTEILAND

Sporteiland organiseert de volgende evenementen in 2019:

Volg XTERRA NETHERLANDS op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email XTERRA NETHERLANDS
Sponsors
ON Running logoWagenborg Passagiersdiensten logoUnive logoElle erre logo
EilandVerhuur logoKoudijs Ameland logoWestcord Hotel Noordsee Ameland logoKlein Vaarwater
Rabobank logoVan Heeckeren Hotel logoVVV Ameland logoWar Child logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor één van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

XTERRA NETHERLANDS is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2019 | Alle rechten voorbehouden