Lees alle informatie over programma, wedstrijdinformatie, locaties en parcours van de 4e editie Cross Duathlon Ameland op 7 maart
Cross Duathlon Ameland: Deelnemers informatie

Over ruim een week is op 7 maart is de 4e editie van Cross Duathlon Ameland bij Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren. Dit jaar wordt de run-bike-run in de uitdagende natuur op Ameland gecombineerd met het mountainbike-evenement MTB Ameland.
Met deze nieuwsbrief informaren we jou over alle wetenswaardigheden over o.a. het programma, de startnummerindeling, het parcours en belangrijke locaties.
Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot ziens op Ameland!

Programma en locaties

We starten om 11.00 uur met de junioren (8+ en 10+) en jeugd (12+). Daarna starten om 11.30 uur de individuele atleten en de teams voor de lange afstand (8-27-4). De korte afstand en Jeugd 14+ (4-13,5-4) start 5 minuten later.

LEES VERDER

Boottickets

Deelnemers die zich voor 28 februari hebben ingeschreven ontvangen in de week voor de wedstrijd per post een bootticket voor personen- en fietsvervoer. Informatie over de actuele boottijden en parkeren in Holwerd staat beschreven op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

LEES VERDER

Deelnamepakket

De deelnemerspakketten kunnen op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat bij Vakantiepark Klein Vaarwater. In het pakket vind je het startnummer, transponder en stuurbordje.

LEES VERDER
Cross Duathlon Ameland: Startnummerindeling

Startnummerindeling

Kijk voor de startnummerindeling op de website van Cross Duathlon Ameland. De nummering in de wisselzone is gekoppeld aan je startnummer.

LEES VERDER

Parcours en locatie

De start, finish en wisselzone zijn evenals vorig jaar op het kampeerterrein van Klein Vaarwater, ca. 500 meter van het hoofdgebouw van Klein Vaarwater. Het loop- en fietsparcours zijn gevarieerde rondes door het bos en de duinen en uiteraard over het strand.

LEES VERDER

Deelnamebewijs MTB Ameland

Veel deelnemers van Cross Duathlon Ameland nemen op zondag 8 maart deel aan de Toertocht 15, 35, 65 of 95 km. De betreffende deelnemers hebben als deelnamebewijs een MTB Ameland-sticker op het stuurbordje. Voor alle informatie m.b.t. de toertocht kan je terecht op de website van MTB Ameland.

LEES VERDER

Verblijf op Ameland

Ben je nog op zoek naar aantrekkelijk verblijf op Ameland in het weekeinde van 6-8 maart? Kijk dan naar de verschillende aanbieders op onze website.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Meer evenementen op Ameland in 2020 georganiseerd door Sporteiland:

Volg Cross Duathlon Ameland
Volg Cross Duathlon Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email Cross Duathlon Ameland
Sponsors
Kalas logoVakantiepark Klein Vaarwater logo
Van Heeckeren Hotels logoUnive logoSourcy logoEilandVerhuur logo
Wagenborg logoPaasduin logoSourcy logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland is een evenement georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2020 | Alle rechten voorbehouden