Combineer de uitdagende sportbeleving op Ameland tijdens het multisport weekend in maart op Ameland

Over 6 weken op 7 en 8 maart 2020 is Vakantiepark Klein Vaarwater op Ameland het middelpunt van de 11e editie van MTB Ameland en de 4e editie van Cross Duathlon Ameland. Beide evenementen zijn dit jaar in hetzelfde weekeinde voor een mooie combinatie van sportbeleving. Schrijf je in voor 1 februari en maak gebruik van het voordelige inschrijftarief.

INSCHRIJVEN

Programma Cross Duathlon

Dit jaar is de cross duathlon verplaats naar 7 maart zodat deelname gecombineerd kan worden met de MTB Toertocht op zondag 8 maart. Klein Vaarwater is dit jaar start- en finishlocatie van het multi-sort evenement. Het afwisselende fiets- en loop parcours en de startseries zijn gelijk aan de afgelopen edities.

LEES VERDER

Programma MTB Ameland

Het mountainbike weeleinde op Ameland bestaat net als de afgelopen jaren uit de Kalas MTB Race op zaterdag en de MTB Toertocht op zondag. De MTB Race jeugd en Junioren is geheel vervangen door de Cross Duathlon voor jeugd (12 t/m 15 jaar) en junioren (8 t/m 11 jaar).

LEES VERDER

Met Kalas goed voorbereid aan de start

De juiste voorbereiding op een winderige en misschien koude fietstocht is van groot belang! Kalas Sportswear geeft jullie 6 handig tips- en tricks om goed voorbereid van start te staan op 7 en 8 maart.

LEES VERDER
MTB Ameland 2020: Zicht op Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren

Vakantiepark Klein Vaarwater is de thuisbasis van de beide evenementen en biedt alle faciliteiten voor een uitdagend multisport weekend. Het park heeft alle faciliteiten voor een trainingsweekeinde aan het begin van jouw sportseizoen. Zo kan verblijf gecombineerd worden met gratis entree van 25 meter bad en gebruik van de prachtige geoutilleerde fitnessruimte.

LEES VERDER

Sier aan zee in Hollum

Startmogelijkheid en verzorging in Hollum van de toertocht op zondag is dit jaar bij Sier aan Zee. De prachtige locatie onder de vuurtoren, in het voormalige Stay Okay hostel, biedt voor groepen en individuele deelnemers aantrekkelijke verblijfsaccommodatie.

LEES VERDER

Bootkaartje inclusief

Het inschrijfgeld van de twee evenementen is inclusief een bootticket van Wagenborg Passagiersdiensten voor personen- en fietsvervoer. De deelnemers met een adres op Ameland krijgen korting. Buitenlandse deelnemers krijgen het ticket via de mail. Bij de inschrijving voor de duo-start is per team één ticket voor vervoer op de boot inbegrepen. Een extra bootticket kan via het inschrijfformulier besteld worden.

LEES VERDER

Sourcy, uit Nederlandse bron

Waarom van ver halen, wat van dichtbij al goed genoeg is? Sourcy is een merk waar wij Nederlanders trots op mogen zijn! Dus als je dan voor water in een fles gaat kiezen, dan kies je uiteraard voor het Nederlandse mineraalwater van Sourcy.

LEES VERDER
MTB Ameland en Cross Duathlon Ameland nieuwsbrief jan 2020: Inschrijven

Paasduin

De groepsaccommodatie Paasduin in Nes is zeer geschikt voor familie/ vriendenuitjes, personeelsreisjes, sportweekeinden of een vakantie met meerdere gezinnen. In de sfeervolle nieuwgebouwde groepsaccommodaties kan je met 20 tot 220 personen verblijven. Verder biedt Paasduin zeer mooie appartementen op een unieke locatie welke plaats bieden voor 2 tot 20 personen.

LEES VERDER

Van Heeckeren hoofdsponsor

Van Heeckeren is ook in 2020 hoofdsponsor van alle evenementen van Sporteiland. Wij bedanken Van Heeckeren voor dit vertrouwen. Het Hotel is centraal gelegen in Nes en om het weekeinde nog leuker te maken hebben ze een fantastisch arrangement.

LEES VERDER

Data evenementen Sporteiland

Meer evenementen op Ameland in 2020 georganiseerd door Sporteiland:

Volg MTB Ameland
Volg MTB Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email MTB Ameland
Volg Cross Duathlon Ameland
Volg Cross Duathlon Ameland op Facebook
Volg Sporteiland op Youtube
Email Cross Duathlon Ameland
Sponsors
Kalas logoVakantiepark Klein Vaarwater logo
Van Heeckeren Hotels logoUnive logoSourcy logoEilandVerhuur logo
Wagenborg logoPaasduin logoSourcy logo

Je hebt deze nieuwsbrief ontvangen omdat je deelgenomen hebt aan een evenement georganiseerd door Sporteiland, XTERRA NETHERLANDS, Cross Duathlon Ameland, Ameland Adventurerun of MTB Ameland. Met de inschrijving voor een van de evenementen van Sporteiland of via de websites meld je je aan voor de nieuwsbrieven van Sporteiland. Je kunt je emailadres aanpassen of uitschrijven middels de onderstaande link.

Email aanpassen | Uitschrijven | Privacy | Contact

MTB Ameland en Cross Duathlon Ameland zijn evenementen georganiseerd door Sporteiland.

Sporteiland logo

Kastanjelaan 14
6883 HZ Velp
info@sporteiland.com
KVK 66198828

© 2020 | Alle rechten voorbehouden